0 800 500 885 0

Стильний плоский водонагрівач Vertigo Steatite Essential

Стильний плоский водонагрівач Vertigo Steatite Essential

Стильний плоский водонагрівач Vertigo Steatite Essential

Наявність гарячої води — актуальна проблема, яка хвилює і побутових користувачів, і власників бізнес-об’єктів. Аби не потрапляти в залежність від планових відключень і аварій на теплотрасах, необхідно придбати водонагрівач. Очевидна річ! Але вибір… Електричних приладів для нагріву води дуже багато. Бойлери — як ми звикли їх називати — відрізняються об’ємами та формами, ціною і брендом. І ось ми підійшли до головного.

Згідно з результатами маркетингових досліджень, покупець має перед собою два питання: куди я зможу встановити водонагрівач та як швидко він нагріє воду для моїх потреб?

Здається, що водонагрівач влаштовує Вас своїми технічними параметрами, але… займає забагато місця. Чи, навпаки, Вам припав до ока компактний і зовні привабливий бойлер. Однак гарячої води він видає замало. Знайома ситуація?

«Я хочу, щоб бойлер швидко нагрівався і при цьому вписався в мої умови», — говорите Ви. Ми Вас дуже добре розуміємо. Комфорт не визнає компромісів! Ергономіка — не просто модне слово, це вжиття наших потреб у практичних умовах.

Компактний водонагрівач

Сучасний тренд на ринку теплотехніки — плоскі водонагрівачі. Зверніть увагу на серію Vertigo Steatite Essential від французького бренду Atlantic. Ці плоскі прямокутні бойлери впишуться навіть в обмежений простір і не заберуть зайвого місця. Адже будь-який бак має товщину всього 31 сантиметр — і це з урахуванням кріплень.

Установити Vertigo Steatite Essential можна і вертикально, і горизонтально. Моделі прямокутної форми гармонійно виглядають у класичному і суперсучасному інтер’єрі. Їх можна розмістити, наприклад, горизонтально у ванній кімнаті або поруч із підвісною шафою у кухні. Стильний вигляд вони матимуть у салоні краси, фітнес-центрі, побутовому приміщенні офісу або торговельної точки.

Серія складається з моделей 30, 50, 80 та 100.

…Водночас швидко нагріває воду

«Компактний сучасний дизайн? А що всередині?» Відповідаємо. Конструкція Vertigo Steatite Essential — ноу-хау концерну Atlantic. Для того, щоб користувач отримав необхідні літри у два рази швидше, розробники створили два баки — кожний зі своїм ТЕНом. Геніально і математично просто!

Весь об’єм води поділяється на два, тому час нагріву скорочується, і Ви дуже швидко отримуєте гарячу воду з першого баку. Ви приймаєте душ, а вода нагрівається у другому баку. Під час роботи водонагрівача по черзі працюють нагрівальні елементи у кожному баку. Таким чином, Ви забезпечені безперервним швидким нагрівом води. Плоский Vertigo Steatite Essential нагріває воду у два рази швидше, у порівнянні з водонагрівачами циліндричної форми. Це дуже зручно — особливо в години пік!

Довгий термін служби водонагрівача

Погодьтеся, електричний водонагрівач є довготривалим укладенням коштів. Як уберегти себе від неприємностей та уникнути ситуацій, пов’язаних із протіканням, ремонтом, демонтажем, заміною приладу, зекономити час і кошти? Відповідь проста: надійність і ще раз надійність! Ми недарма використали це слово двічі.

До переліку новітніх розробок Atlantic входить технологія Double Steatite. Два баки оснащені двома стеатитовими нагрівальними елементами. Керамічні ТЕНи знаходяться у захисних колбах і не контактують із водою. Тому водонагрівач Vertigo Steatite Essential максимально захищений від корозії та накипу.

Захист від корозії підвищують два магнієвих аноди. Як результат: технічне обслуговування можна проводити 1 раз на 2 роки. При дотриманні цієї умови Ви маєте 7-річну гарантію від виробника.

«Сухі» нагрівальні елементи (ТЕНи)

«Два баки, два ТЕНи — звісно, це чудово, — але скільки коштуватиме експлуатація?» Закономірне питання користувача. «Сухі» нагрівальні елементи, встановлені у Vertigo Steatite Essential, мають середню потужність — відповідно 1 та 1,5 кВт для кожного баку (а в моделі об’ємом 30 літрів — 1 + 1 кіловат). ТЕНи вмикаються по черзі, завдяки цьому Ваша електромережа не зазнає перевантажень — і при цьому не втрачається жодний градус нагріву! За економію відповідає також надточний електронний термостат.

Усі Ваші сподівання, пов’язані з придбанням бойлера, втілюються в реальність разом з Atlantic! Компактний плоский водонагрівач із можливістю мультипозиційного монтажу + швидкий економічний нагрів води — це Vertigo Steatite Essential, створений для Вашого комфорту!

Зворотній зв’язок
або
Телефонуйте на гарячу лінію для швидкого зв’язку
0 800 500 885
Отримати консультацію
Заповніть форму та наш спеціаліст зв’яжеться із вами через деякий час
або
Телефонуйте на гарячу лінію для швидкого зв’язку
0 800 500 885
Порівняння товарів