0 800 500 885 0

Atlantic – водонагрівачі зі знаком якості

Atlantic – водонагрівачі зі знаком якості

Бренд Atlantic об'єднує широку лінійку водонагрівачів та опалювального обладнання, яке виробляє французький концерн Atlantic Groupe. Концерну належать три заводи у Франції та ще 15 заводів по всьому світу. Крім того, було відкрито 8 закордонних філій. Atlantic Groupe суворо контролює виробничий процес і якість продукції, що випускається: на всіх заводах прийнята єдина система організації праці персоналу і багаторівнева система контролю якості. Усі заводи оснащені найсучаснішим устаткуванням, виробничі потужності дозволяють регулярно виробляти значні обсяги продукції.

Концерн Atlantic Groupe є власником унікальних запатентованих технологій, що використовуються при виробництві водонагрівачів. Таких як система антикорозійного захисту Steatite та O'Pro. При цьому Група Atlantic не зупиняється на досягнутому і з кожним роком впроваджує інноваційні технології, на розробку яких витрачає не менше 4% від чистого прибутку з усього обсягу продажів!

В Україні теж є завод із виробництва водонагрівачів і конвекторів Atlantic Groupe. Завод «Укратлантик» був відкритий в Одесі у 2008 році, і на сьогоднішні його продуктивні потужності здатні повністю закрити потребу ринку України із водонагрівачів. Одеський завод виробляє водонагрівачі модельних рядів Atlantic (серія Steatite і O'Pro), Thermor і Round. Надійна система контролю, кваліфікований персонал і надсучасне оснащення — все це є гарантією беззаперечної якості накопичувальних водонагрівачів Atlantic, що постачаються із заводу «Укратлантик» у країни Європи, Балтії та СНД.

Зворотній зв’язок
або
Телефонуйте на гарячу лінію для швидкого зв’язку
0 800 500 885
Отримати консультацію
Заповніть форму та наш спеціаліст зв’яжеться із вами через деякий час
або
Телефонуйте на гарячу лінію для швидкого зв’язку
0 800 500 885
Порівняння товарів